Koronaan liittyvät ohjeet teatterissakävijöille näytelmässä Kvartetti

Yleistä

Ethän tule teatteriin flunssaisena. Lipunmyynti on tuloaulassa. Teatterisaliin pääsee hyvissäajoin ennen näytöstä. Älä mene saliin omin päin, vaan odota ohjeita. Henkilökuntammejärjestää paikat valmiiksi varausten perusteella ja ohjaa katsojat saliin istumaan seurueittain.

Lippujen ostaminen ja varaus

Lippuja voi ostaa vain paikan päältä esityspäivinä. Lippuvaraukset numerosta 046 9659413.

Kasvomaskit

Henkilökuntamme käyttää asiakaspalvelussa suu-nenäsuojusta. Sen käyttö on suositeltavaamyös katsojille. Maskeja on myytävänä tuloaulassa. Pidäthän huolen, että yskit hihaan tainenäliinaan.

Turvavälit ja jonotus

Omasi ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi huomioithan turvavälin (1-2 metriä) sekälipunmyynnin jonossa että asioidessasi WC- ja kahviotiloissa.

Käsihygienia ja tilojen siisteys

Käsidesiä on saatavilla teatterissamme useissa pisteissä. Käytäthän sitä. Käsien peseminenonnistuu WC-tiloissa. Olemme tehostaneet siivousta tiloissamme.

Väliaika

Esityksissä on väliaika ja kahviossa on myytävänä virvokkeita. Ne voit nauttia omalla paikallasisalissa. Jonotusruuhkan välttämiseksi suosittelemme, että yksi henkilö seurueesta jonottaa kahviossa.

Esityksen päätyttyä

Kun esitys päättyy, istu rauhassa paikoillasi.Jotta pystymme huolehtimaan turvallisuudesta myös tiloista poistuttaessa, henkilökunta ohjaakatsojat ryhmittäin ulos.

Kiitos, että autat meitä huolehtimaan yhteisestä turvallisuudestamme, jotta voit tullateatteriimme turvallisin mielin ja aidosti nauttia esityksestä!